1. Ordning för vår församling under den kommande väcka:
Första fredag
Första lördag

1. Bön för de avlidna.

Under hela november månad minns vi de döda på ett alldeles särskilt sätt i våra böner. Precis som förra året så kommer vi att under söndagsmässor som firas kl. 12.00 i november be för de avlidna som ni skriver ner på en lapp och lämnar till mig. Var snälla och ta en lapp som ligger på psalmboksställningen vid ingången till kyrkan.
        Skriv namnen på alla de avlidna som ni vill att vi ska be för och tänk på att skriva tydligt så att det blir lätt att läsa.
        Den 1 och 2 november firas mässan för alla de avlidna som nämns på lapparna och för alla avlidna församlingsmedlemmar.

2. Församlings adventsreträtt

På fredagen den 26 november börjar vi årets adventsreträtt. Reträtten kommer att genomföras på svenska och polska av p. Bazyli Janowski, franciskanbroder från Västerås.
        Under reträtten ska vi bikta under varje mässa.

3. Ordning för vår församling under den kommande väcka:

19:30 – predikan på polska
17:00 – mässan på polska

1. Bön för de avlidna.

2. Kristi Konungens dag.

Nästa söndag ska vi fira Kristi Konungens dag. Det är den sista söndagen i kyrkoåret. Om två veckor inleder vi det nya kyrkoåret med första söndagen i advent.

3. Församlings adventsreträtt

Årets adventsreträtt äger rum den 26–27 november. De avslutas första söndagen i advent. Reträtten kommer att genomföras på svenska och polska av p. Bazyli Janowski, franciskanbroder från Västerås.

4. Ordning för vår församling under den kommande väcka:

1. Gemensam rosenkransbön.

Vi började att be tillsammans rosenkransen klockan 11.30. Precis före mässan. Vi uppmanar alla att be tillsammans. Personer som är villiga att aktivt engagera sig och leda böner under enskilda söndagar, vänligen ber jag att anmäla sig till mig.

2. Bön för de avlidna.

3. Församlings adventsreträtt

4. Ordning för vår församling under den kommande väcka: