1. Dagens kollekt kommer att gå till att stödja kyrkans och kristnas behov i Det heliga landet.
  2. Söndagen den 4:e oktober firar vi den helige Franciskus av Assisis festdag. Den här dagen ska vår herde i den katolska kyrkan i Sverige, kardinal Anders Arborelius, besöka vår församling. Kardinalen ska officiellt installera den nya kyrkoherden i S: t Konrads församling i Nacka.
  3. Lördagen den 10:e oktober ska fem barn från vår församling ta emot Herren Jesu kropp för första gången i sin allra första kommunion. Jag ber er alla om bön för dessa barn och deras föräldrar, att de ska förbereda sig väl för denna dag och att Jesus kommer att leva i deras hjärtan och hem för evigt.
  4. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.
  5. Katekesundervisning 2020

18:30 - mässan
Söndag: Fisksätra kyrka

1. Jag inbjuder alla intresserade ungdomar till ett första möte lördagen den 19:e september. Vi planerar att göra en gemensam vandring i naturen, så ta på er bekväma skor och ta med något att äta. Vi träffas kl. 09.00 vid ingången till Fisksätra kyrka och går ut och letar äventyr. Alla intresserade kan anmäla sig till mig i förväg så att jag vet hur många vi blir.
  2. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.
  3. Katekesundervisning 2020

18:30 - mässan
Söndag: Fisksätra kyrka

1. I september börjar vi att be inför Allraheligaste Sakramentet varje fredag. Klockan 17.30 börjar vi tillbedjan och fortsätter vår bön under mässan, klockan 18.30. Det finns möjlighet att bikta sig under tillbedjan.
  2. För människor som inte tål gluten i mat är det möjligt att ta heliga kommunionen med låg glutenhalt. Information om viljan att ta emot sådan kommunion bör lämnas före mässan i sakristian.
  3. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.
  4. Vi vill försöka skapa två nya grupper i vår församling:
    • Jag inbjuder barn som är villiga att sjunga i kören under den heliga mässan. I början är antalet barn begränsat till 10 personer. Ansökningar kan lämnas i sakristian.
    • Den andra inbjudan gäller ungdomar som har konfirmerats. Jag inbjuder ungdomar som vill söka svar på svåra frågor om tro, moral, relationer som livet ställer framför unga människor idag.
  5. Katekesundervisning 2020

18:00 - mässan
Söndag: Fisksätra kyrka

1. Den 4:e september firar vi den första fredagen i månaden. Kl. 17.30 ber vi under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet. Kl. 18.30 firas mässan.
  2. Samma dag, på fredag den 4:e september under mässan kl. 18.30, ska vi tillsammans med Systrarna Missionaries of Charity fira högtiden av den Saliga Moder Teresa av Calcutta. Hjärtligt välkomna!
  3. Nyhet i vår bönordning. I september börjar vi att be inför Allraheligaste Sakramentet varje fredag. Klockan 17.30 börjar vi tillbedjan och fortsätter vår bön under mässan, klockan 18.30. Det finns möjlighet att bikta sig under tillbedjan.
  4. Ett program för katekesundervisning för det kommande året kommer snart bli upprättat. Under kommande två veckor kommer vi informera om detta i kungörelser och på webbsidan.
  5. Vi vill försöka skapa två nya grupper i vår församling:
  6. För människor som inte tål gluten i mat är det möjligt att ta heliga kommunionen med låg glutenhalt. Information om viljan att ta emot sådan kommunion bör lämnas före mässan i sakristian.
  7. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.

Onsdag Missionaries of Charity
18:00 - mässan