TROSUNDERVISNINGEN
Trosundervisningen för våra barn äger rum idag söndag den 5 maj kl. 10.00.

KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG
På Kristi Himmelsfärds Dag, torsdag den 9 maj firas den heliga Mässan kl. 18.30.

MAJ DEVOTION- DIGITAL ROSENKRANSEN
Maj månad är enligt Kyrkans tradition dedikerat till Jungfru Maria, Herrens moder och vår moder i bön med henne särskilt genom att be rosenkransen. Med anledning av detta uppmuntrar vi alla församlingsmedlemmar att hålla denna månad levande genom att be med Maria under denna månad. Under maj månad varje dag från måndag till söndag ber vi rosenkransen tillsammans via Zoom kl. 18.30. Fredagar och söndagar ber vi tillsammans kl.17.00 och kl. 10.30 respektive i kyrkan. Länken kommer att finnas i
WhatsApp plattformen. Varmt välkommen!

Gudstjänstordning för den kommande Påsktiden:

Ålgatan 4
07:30 – Mässan på angelska
KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG
18:00 – Rosenkransen
– Mässan på svenska
S:t Johannes de Avila Pingstnovenan börjar
17:00 – Rosenkransken
17:30 – Eukaristisk tillbedjan
18:30 – Mässan på svenska
Ålgatan 4
08:00 – Mässan på angelska
Sjunde Påsksöndag
10:30 – Rosenkransen
– Mässan på svenska

LÄSNINGARNA: SJÄTTE PÅSKSÖNDAGEN
Apg 10:25-26,34-35,44-48, Ps 98, 1 Joh 4:7–10, Joh 15:9–17

PÅVENS BÖNEINTENTIONER FÖR MAJ
Att ordensfolk och prästkandidater växer i sin personliga kallelse, och utvecklas till trovärdiga vittnen för Evangeliet.

FÖRSAMLINGS ÅRSMÖTE
Tyvärr har församlings årsmöte blivit försenat. Information om nytt datum meddelas senare. Vi beklagar detta. Handlingarna till årsmötet kommer att finnas tillgängliga på vår WhatsApp plattform och på plats.

FÖRSTÅ DIN TRO- BIBEL I ETT NYTT PERSPEKTIV
Många har frågat om vi kommer att fortsätta med Förstå Din Tro efter påsken. I denna bibelstudier lär oss verktygen för att kunna läsa och förstå bibel i ett nytt perspektiv, i ett nytt ljus. Bibels ursprungliga språk är hebreiska, arameiska, och grekiska. Vi läser översättningar eller tolkningar som inte alltid fångar mening, kontext och historia i det ursprungliga språket. Vi går bortom ordet till att lära oss om kontext, historia och bakgrund som hjälper oss att läsa och förstå bibel i ett nytt ljus, i HD. Vi kommer med  nformation om när vi fortsätter med detta.

HUR FÖRDJUPAR MAN SIN TRO?
Svar: Läs den heliga skrift och andra andliga böcker särskilt om helgonen regelbundet.

HUR FÅR JAG KÄNNA KRISTENDOM BÄTTRE?
Svar: Läs gärna kyrkofäderna.

TILLBEDJAN TILL JESUS HJÄRTA
Eukaristisk tillbedjan äger rum varje fridag och adoration till Jesu hjärta hålls i församlingen varje första fredag i månanden.

MITT BARN SKA DÖPAS
Om du önskar döpa ditt barn, var god kontakta kyrkoherden på 073 658 37 66 för ett dopsamtal.

Kyrkoherdeo