VÄLSIGNELSEREMSOR

Enligt en gammal tradition delar vi också ut heliga tre konungarnas remsor i samband med Epifania. Remsan kan sättas upp på dörren till hemmet. Missio ger ut remsorna, och ber om ett bidrag på minst 20 kr per remsa till stöd för Missios solidaritetsfond för barn i tredje världen. Swisha till 1 232 630 077, märk inbetalningen ”Missio-remsor 2023”.

REQUIEMMÄSSOR

Den 13 januari kl. 17.00 i S:t Eriks katolska domkyrka, kommer biskop Anders att fira ytterligare en requiemmässa för den avlidne påve emeritus Benedikt XVI, tillsammans med representanter från staten, diplomater och ekumeniska vänner.
I S:t Konrads firar requiemmässa för den avlidne påve emeritus Benedikt XVI fredagen den 20 januari kl. 18:30. Alla är varmt välkomna.
Varje församling har fått en kondoleansbok som när fulltecknad lämnas sedan till nuntiaturen som skickar den vidare till Vatikanen. Alla har möjlighet till att skriva i boken.

Gudstjänstordning för den kommande vecka:

Måndag - 9 jan Skolsystrar de N.D. 07:30 – Laudes/mässan
Tisdag - 10 jan Missionaries of Charity
08:00 – mässan på engelska
Torsdag - 12 jan Skolsystrar de N.D. 07:30 – Laudes/mässan
Fredag - 13 jan Fisksätra kyrka
17:20 – tillbedjan
Lördag - 14 jan Missionaries of Charity
08:00 – mässan på engelska
2:söndagen under året
11:30 – rosenkransbön

LÄSNINGARNA: HERRENS DOP

Jes 42:1-4,6-7, Ps 29, Apg 10:34-38, Matt 3:13-17

PÅVENS BÖNEINTENTIONER FÖR JANUARI
Att pedagoger kan bli trovärdiga vittnen, genom att lära ut medmänsklighet snarare än konkurrens och framförallt hjälpa de yngsta och mest sårbara.

TROSUNDERVISNINGEN
Söndag den 15:e januari inleder vi trosundervisningen för våra barn. Vi påminner om att trosundervisningen börjar kl. 11.00. Hjärtligt välkomna till den nya terminen. Schema för vårterminens trosundervisning finns i ett separat blad på vår hemsida, WhatsApp och Facebook.

VÄRLDSUNGDOMDAGEN
Påven inbjuder Ungdomar i vår församling från 16 – 35 års är välkomna att följa med till världsungdomsdagen (VUD) i Lissabon, Portugal 25 juli – 8 augusti 2023. Anmälan öppnade 20:e november 2022 och pågår framtill 31 januari 2023. paketpriset är 6000 kr. Församling kommer att subventionera detta för ungdomar från församlingen. Mer information hittar ni på sidan: www.suk.se

VARMT TACK
Av hjärtat vill jag tacka alla som på olika sätt har gjort positiva insatser i vår församling. Jag vill rikta ett stort tack till E&Pråd, kateketer, organist, kantorer, sakristan, ministranter, böngrupper, festgrupp, kommunikationsgrupp och alla andra frivilliga som har under det gångna året bidragit till vår församlings uppbyggnad. som hjälpt oss under året som gått. Säkert finns de som jag under året sårat genom ord, handling eller underlåtelse, ber jag om förlåtelse. Tänk på mig i er bön att jag blir en bättre tjänare av Guds folk.

GOTT NYTT ÅR
Vi vill med detta veckobrev önska Er en glädjefull nytt år!