1. Bön för de avlidna.

Under hela november månad minns vi de döda på ett alldeles särskilt sätt i våra böner. Precis som förra året så kommer vi att under söndagsmässor som firas kl. 12.00 i november be för de avlidna som ni skriver ner på en lapp och lämnar till mig. Var snälla och ta en lapp som ligger på psalmboksställningen vid ingången till kyrkan.
        Skriv namnen på alla de avlidna som ni vill att vi ska be för och tänk på att skriva tydligt så att det blir lätt att läsa.
        Den 1 och 2 november firas mässan för alla de avlidna som nämns på lapparna och för alla avlidna församlingsmedlemmar.

2. Församlings adventsreträtt

På fredagen den 26 november börjar vi årets adventsreträtt. Reträtten kommer att genomföras på svenska och polska av p. Bazyli Janowski, franciskanbroder från Västerås.
        Under reträtten ska vi bikta under varje mässa.

3. Ordning för vår församling under den kommande väcka:

17:30 – tillbedjan
19:30 – predikan på polska