1. Enligt katolsk tradition är oktober månad ägnad åt Guds Moder Maria. Denna månad ber vi särskilt Rosenkransbönen som Maria anbefallt i sina uppenbarelser. Vi kommer gemensamt att be rosenkransen varje fredag under tillbedjan inför det Allraheligaste Sakramentet.
  2. Under hela november månad minns vi de döda på ett alldeles särskilt sätt i våra böner. Precis som förra året så kommer vi att under alla söndagsmässor som firas i november be för de avlidna som ni skriver ner på en lapp och lämnar till mig. Var snälla och ta en lapp som ligger på psalmboksställningen vid ingången till kyrkan.
    Skriv namnen på alla de avlidna som ni vill att vi ska be för och tänk på att skriva tydligt så att det blir lätt att läsa.
    Den 1 och 2 november firas mässan för alla de avlidna som nämns på lapparna och för alla avlidna församlingsmedlemmar.
  3. Vi inbjuder barn som är villiga att sjunga i kören under den heliga mässan. I början är antalet barn begränsat till 10 personer. Ansökningar kan lämnas i sakristian. Den första övning äger rum söndagen den 8:e november efter mässan.
  4. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.

Fredag Fisksätra kyrka
18:30 - mässan