1. Söndagen den 4:e oktober firar vi den helige Franciskus av Assisis festdag. Den här dagen ska vår herde i den katolska kyrkan i Sverige, kardinal Anders Arborelius, besöka vår församling. Kardinalen ska officiellt installera den nya kyrkoherden i S: t Konrads församling i Nacka.
  2. Lördagen den 10:e oktober ska fem barn från vår församling ta emot Herren Jesu kropp för första gången i sin allra första kommunion. Jag ber er alla om bön för dessa barn och deras föräldrar, att de ska förbereda sig väl för denna dag och att Jesus kommer att leva i deras hjärtan och hem för evigt.
  3. Det finns möjlighet att bikta sig innan varje mässa. På söndagar sitter jag i biktstolen 30 minuter innan mässan och på fredagar man kan be om bikt under tillbedjan inför Allraheligaste Sakramentet.
  4. Katekesundervisning 2020

Fredag Fisksätra kyrka